avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Propietate

Platesc impozit la casa din 1993. Casa este construita pe terenul primariei. Nu am acte nici cadastru. Exista vreo posibilitate sa-mi faca primaria acte? Daca exista cum procedez? Va multumesd anticipat!
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 10:30, 6 Aprilie 2011
Puteti merge pe uzucapiune in instanta.
Uzucapiune nu se poate invoca in privinta bunurilor ce formeaza obiectul proprietatii publice.Solicitati o situatie de la registrul agricol pt. teren. Rolul este pe numele dvs., deci pt. casa ati putea solicita emiterea Ordinul prefectului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte proprietate nedelcu81 nedelcu81 buna ziua ,am si eu urmatoare problema trebuie sa facem succesiunea la o casa si un teren dar nu avem niciu act de prorietate pt ca bunici sotului meu au ... (vezi toată discuția)
Teren cu casa nicu20 nicu20 buna ziua.am niste nelamuriri si sper ca aici le pot gasi rezolvarea.vreau sa cumpar un teren de la o batrana.aceasta detine un certificat de mostenire din ... (vezi toată discuția)
Teren Roxana alina  Stancu  Roxana alina Stancu buna ziua. pentru un teren folosit din anul 1976 , din j. Dambovita , ce temei legal pot invoca? uzucapiunea in baza codului civil , respectiv 1837, 1846, 1848 ... (vezi toată discuția)