avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala

am primit proces verbal de contraventie de la CNADR desi am rovinieta valabila. ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 10:09, 6 Aprilie 2011
Faceti plangere contraventionala, faceti dovada ca la data constatarii aveati rovinieta valabila si solicitati anularea procesului verbal de contraventie.
Plangerea o veti formula in termen de 15 zile de la semnarea/primirea la domiciliu a procesului verbal ,la instanta competenta teritorial locului constatarii contraventiei
Instanta competenta sa judece fondul cauzei este cea de la locul savarsirii faptei si nu de la locul constatarii , intrucat , contraventiile privind circulatia fara rovinieta valabila se constata cu camere video , care se vizualizeaza si constata la unitatile CNDNADR . :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine o copie dupa rovinieta? Tibi01 Tibi01 Am primit un proces verbal de constatare a contraventiei (\"...a circulat fara a detine rovinieta valabila\") de la CNADNR dupa modelul clasic: - data ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta - proces verbal in care categoria autovehiculului este mentionata eronat tzontzonel_2006 tzontzonel_2006 Am primit o amenda pt rovigneta prin posta. Intrebarea mea este daca pot contesta amenda in instanta pt motivul: 1. Categoria masinii scrisa in procesul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in data de 26.11.2020, ora 10.21, sotul a fost depistat ... Virgil-Doru Virgil-Doru Buna ziua, In data de 26.11.2020, ora 10.21, sotul a fost depistat in trafic fara a detine rovinieta valabila. A primit plicul de la posta cu procesul ... (vezi toată discuția)