am avut un credit la o cooperativa de credit care intre timp sa transformat in banca,ne avand bani sa platesc ratele la timp mi s a facut poprire pe salariu am achitat suma restantanta dupa 10 luni de zile dar la ei apar ca m ai am de plata mai mult de jumatate din suma datorata spunadu mi la ghiseul bancii ca mi s au bagat si penalitati fara sa ma anunte in prealabil,banca imi face poprire pe salariu in continuare o treime din salariu.ce pot sa fac acum ca sa ies din aceasta incurcatura?
In contractul de imprumut daca il veti citi cu atentie trebuie sa existe inserata si obligarea la plata de penalitati, la intarzierea platii creditului.
dar penalitatile au fost puse in suma pe care am platito iar perioada creditului este pina in 2012 in martie,mi se pare prea mult sa platesc penalitati in continure
Care ar fi motivul daca platiti conform contractului ?
Mergeti in audienta la conducerea bancii cu memoriu si solicitati sa vi se faca cunoscute ratele platite ca si cele de platit ?
Proprire pe salariu!
gici
Buna seara! Am si eu o problema .In anul 2007 am facut credit in franci elvețieni pe care i-am achitat in rate cu tot cu penalitati (pentru că nu mi-am ... (vezi toată discuția)
Girant in dificultate
milana2
Buna,
in 2007, am semnat ca girant (din 3) pt. persoana X, care a luat un imprumut de la CAR Sanatatea, ce trebuia achitat pana in 2009; persoana X a plecat ... (vezi toată discuția)