avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pe salariu

am avut un credit la o cooperativa de credit care intre timp sa transformat in banca,ne avand bani sa platesc ratele la timp mi s a facut poprire pe salariu am achitat suma restantanta dupa 10 luni de zile dar la ei apar ca m ai am de plata mai mult de jumatate din suma datorata spunadu mi la ghiseul bancii ca mi s au bagat si penalitati fara sa ma anunte in prealabil,banca imi face poprire pe salariu in continuare o treime din salariu.ce pot sa fac acum ca sa ies din aceasta incurcatura?
Cel mai recent răspuns: nitamarian , utilizator 12:28, 20 Ianuarie 2012
In contractul de imprumut daca il veti citi cu atentie trebuie sa existe inserata si obligarea la plata de penalitati, la intarzierea platii creditului.
dar penalitatile au fost puse in suma pe care am platito iar perioada creditului este pina in 2012 in martie,mi se pare prea mult sa platesc penalitati in continure
Cu acele prevederi ati fost de acord ,atunci cand ati semnat contractul de imprumut.
calculat si cu 50 % pe an si tot ar fi trebuit sa fie achitat


am cerut in scris sa mi se dea un grafic cu cit mai am de platit si nu am primit raspuns nici acum dupa o luna

as vrea sa i dau in judecata daca se poate


Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator
Care ar fi motivul daca platiti conform contractului ?
Mergeti in audienta la conducerea bancii cu memoriu si solicitati sa vi se faca cunoscute ratele platite ca si cele de platit ?

Alte discuții în legătură

Executare silita dupa scoaterea la licitatie a apartamentului. mire1968 mire1968 In urma unui credit garantat cu ipoteca din cauza mai multor motive , nu am mai reusit sa platim ratele si apartamentul a fost vindut la licitatie cu o suma ... (vezi toată discuția)
Proprire pe salariu! gici gici Buna seara! Am si eu o problema .In anul 2007 am facut credit in franci elvețieni pe care i-am achitat in rate cu tot cu penalitati (pentru că nu mi-am ... (vezi toată discuția)
Girant in dificultate milana2 milana2 Buna, in 2007, am semnat ca girant (din 3) pt. persoana X, care a luat un imprumut de la CAR Sanatatea, ce trebuia achitat pana in 2009; persoana X a plecat ... (vezi toată discuția)