avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Proprire pe salariu!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Proprire pe salariu!

Buna seara! Am si eu o problema .In anul 2007 am facut credit in franci elvețieni pe care i-am achitat in rate cu tot cu penalitati (pentru că nu mi-am permis din salariu sa plătesc luna de luna ) drept pentru care am fost dat pe mama executorului si mi s-a pus proprire pe salariu pana in vara anului 2018 ....an in care am si terminat de achitat dar de la banca nu mi-au dat nimic la mana care sa faca dovada ca as fi cu plata la 0 ....si nici executorul judecătoresc nu răspunde la telefon.....trezindu- ma după 1 an jumate ca sunt bun de plata cu 1500 lei oprindu-i in rate din salariu in fiecare luna fata sa fiu anunțat eu stiind ca numai am nimic de plata .Ce ar trebui să fac eu .... si daca este normal ca dupa 1 an jumate de pauza sa mine oprească din salariu. Multumesc frumos. Astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: gici , utilizator 10:30, 16 Iulie 2020
Daca sunteti convinsa ca ati achitat creanta executata in intregime (debit principal, penalitati, cheltuieli executare, etc.) si cu toate acestea vi se popreste in baza aceluiasi titlu executoriu sume de bani pentru stingerea unei datorii inexistente, trebuie sa faceti contestatie la executare in termen de 15 zile de la data la care ati aflat de poprire.
multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate restante credite ContSters188799 ContSters188799 buna ziua! detin mai multe credite pentru nevoi personale negarantate, dintre care unul in franci elvetieni. acest credit a fost declarat scadent din cauza ... (vezi toată discuția)
Credit auto amy_miha_ela amy_miha_ela Buna ziua, am achizitionat o masina prin credit auto in anul 2007, am achitat ratele lunar pana in 2011 . Rata era in franci elvetieni si nu ne-am mai putut ... (vezi toată discuția)
Se va popri 1/3 sau 1/2 din salariu ? oanaportar oanaportar Vă rugăm frumos să ne sfătuiți cum trebuie procedat în cazul următor : - instituția noastră a primit de la un Birou de executare 2 Adrese de ... (vezi toată discuția)