Buna ziua , ma numesc Bogdan si am savarsit o infractiune , am depus un colet in care ar fi trebuit sa fie un telefon . Respectivul mi`a facut plangere la politie . Ce este de facut? .. sa imi asum vina si sa restitui toti banii ? Va ramane in cazier aceasta fapta ? ... intrucat eu nu am incheiat cu el niciun contract , nu a castigat nici o licitatie de a mea .. doar am vorbit pe messenger ..... nu stiu ce sa fac .. datimi si mie cateva detalii in leg cu aceasta fapta ,
recunoasterea faptei, precum si restituirea banilor, respectiv repararea prejudiciului cauzat sunt circumstante atenuante si va sfatuiesc sa profitati de ele.
daca nu aveti deja cazier, este posibil sa primiti o pedeapsa cu suspendare.
si da, va ramane in cazier panba la reabilitare.
Puteti sustine ca a fost o joaca..Restituiti banii si sustineti ca nu ati avut nici o intentie sa-l inselati pe respectivul atata timp cat ati trimis un colet pe care ati trecut adresa dvs., iar banii de asemenea i-ati primit fara sa aveti intentia de a pacali pe cineva. Daca aveati aceasta intentie, de a pacali, dadeati numele si adresa altei persoane....
Faceti tot posibilul sa se aplice 18 ind.1, fapta lipsta de pericol social.
Condamnare?
tudor_c
Eu ma ocup de organizari excursii internationale,iar in urma cu cateva luni trebuia sa fac o excursie.Din cauza unor situatii mai putin placute nu s-a mai ... (vezi toată discuția)