avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ridicare masina de pe spatiul verde
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ridicare masina de pe spatiul verde

Buna ziua,

Ieri dmineata, politia comunitara a dispus ridicarea masinii de pe spatiul verde in zona Primaverii. Mentionez ca spatiul verde nu este de fapt spatiu verde ci este pamant batatorit. Este un loc in care se construieste acum un bloc. Am vreo sansa sa castig in instanta?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:36, 7 Aprilie 2011
depinde de planurile de constructii ale primariei daca este prevazut ca spatiu verde sau nu este prevazut.introduceti contestatia,macar puteti beneficia de o amanare de plate in acest sens.oricum nu aveti ce pierde.contestatia o puteti face si personal nu aveti nevoie de avocat
Atata timp cat nu este un loc destinat parcarii si in eventualitatea in care prin parcarea masinii ii incomodati pe proprietarii spatiului de construit si pe constructori,care este posibil sa va fi reclamat,sunt sanse infime sa castigati intr-un proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare auto de pe spatiu verde inexistent - modalitati legale contestatie Lyvyoo Lyvyoo Hello, Am termen in curand la Judecatoria Sectorului 1. Pe scurt, am parcat masina in fata Romexpo, dupa limita parcarii construita in spatele turnurilor ... (vezi toată discuția)
Spatii parcare in spatiul comun locatari bloc bianca0706 bianca0706 daca in proiectul aprobat spre neschimbare nu au fost prevazute locuri de parcare in unele spatii comune locatarilor blocului, sau au fost prevazute spatii ... (vezi toată discuția)
Amenda spatiu verde ! cristi_g cristi_g Buna ziua, Am luat amenda pentru parcarea pe \\\"spatiul verde\\\" de la Politia Comunitara sector 2, Bucuresti . Problema mea este urmatoarea : ce se ... (vezi toată discuția)