Am o prietena care sa angajat in febroarie 2010 la o firma si in febroarie 2011 a nascut. Am verificat si am constatat ca cartea de munca este din luna Aprilie. Acest lucru inpiedica persoana sa intre in concediu de crestere a copilului. cum poate sa plateasca din mana pentru perioada lipsa respectiv febroarie-aprilie2010. inainte de acest ultim loc de munca are o intrerupere de munca de circa 1an si un alt job de 3.5ani. (pe cartea de munca are o vechime de aprozimativ5-6ani)asta daca conteaza.
Nu beneficiaza de CCC deoarece nu are realizate venituri impozabile 12 luni anterior nasterii copilului. Nu are legatura cu contributiile la somaj, sanatate si pensii.
Dar problema este de la angajator care a tergiversat depunerea carti de munca.
Care este solutia de urmat, se poate face un contract de prestari servicii pentru perioada respectiva? sau un alt tip de contract? care este solutia...
Nu vad decat o solutie (daca poate fi numita solutie): sa dea in judecata angajatorul dovedind ca a lucrat din februarie dar CIM i-a fost facut cu aprilie fapt pentru care a pierdut dreptul de a beneficia de CCC si sa ceara ca angajatorul sa suporte indemnizatia aferenta CCC.