avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatia de crestere a copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatia de crestere a copilului

Buna ziua,stie cineva cat trebuie sa stau la noul loc de munca,in conditiile in care pe 20 e ultima zi de preaviz si pe 21 sunt angajata la noul loc de munca ,in cazul in care vreau sa raman insarcinata ,pt a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului.precizez ca la vechiul job am deja un an si cateva luni pe cartea de munca.Multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 23:09, 18 Ianuarie 2010
Buna ziua,

dumneavoastra trebuie sa aveti 12 luni lucrate, fara intrerupere, anterior datei nasterii copilului. Asadar, nu conteaza daca a-ti schimbat locul de munca, atata timp cat aveti continuitate
Perioada de preaviz este perioada de continuitate in munca.

Pentru a beneficia de indemnizatie CIC trebuie sa realizati venituri supuse impozitului pe venit 12 luni anteriior datei nasterii copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua mirabela b mirabela b buna ziua am si eu o intrebare..sunt insarcinata in 7 luni la locul de munca actual am un an jumatate. VECHIME dar am o intrerupere intre fostul loc de munca ... (vezi toată discuția)
Plata retroactiva a asigurarilor sociale pt. indemnizatie copil ContSters95960 ContSters95960 Buna ziua, Sunt insarcinata in luna a 5-a. Pana la sfarsitul lunii februarie ( mai exact 26 feb.\'09 ) am beneficiat de ajutor de somaj. De atunci nu am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie mirabela b mirabela b buna ziua.am si eu o nelamurire.sunt insarcinata in luna 7,la actualul loc de munca am o vechime de un am jumatate,dar am intrerupere de un an intre fostul ... (vezi toată discuția)