avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului

ce pasi urmeaza. am fost depistat cu aparatul alcooltest cu 0.69 si nu m-am dus la recoltarea de probe biologice. mi-a facut dosar penal si mi-a scris pe dovada si art.87 alin.1. ce patesc, ce urmeaza. sunt disperat
Cel mai recent răspuns: sory29 , utilizator 09:03, 13 Aprilie 2011
Refuzul de a efectua probele biologice nu va avantajeaza. Angajati-va un avocat bun care sa va reprezinte interesele in instanta. Problemele grele pe care le aveti in familie nu va indreptatesc sa consumati alcool si sa va urcati la volan. Lasati avocatul sa foloseasca acest lucru in instanta daca va considera necesar.
daca stiti cam cat ma costa un avocat in situatia mea?
daca aveti bani luati-va un avocat,va costa cam in jurul a 1000 lei,daca nu aveti antecedente scapati cu suspendare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier (sub influenta bauturilor alcoolice) Lepy Lepy buna. azi dimineata am fost implicat intr-un accident rutier avariind 2 autoturisme. Problema e legata de faptul ca am consumat bauturi alcoolice iesind la ... (vezi toată discuția)
Ce cosencinte pot trage - alcool la volan cucoanes cucoanes [quot][/quot]am fost depistat de un echipaj de politie joi la ora 24 in urmare eram la volanul unui autoturism ce cosencinte pot trace daca am fost testat cu ... (vezi toată discuția)
Legislatie kacio kacio Buna seara.Am fost depistat in traffic cu o alcoolemie de 0,82 in areul expirat , am fost condus la spital , mi s-a recoltat o proba de sange iar a doua am ... (vezi toată discuția)