avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contract de comodat - pot iesi din tara cu masina?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contract de comodat - pot iesi din tara cu masina?

Am o masina care e iregistrata pe firma unei prietene si as dori sa trec granita la Moldoveni. Am incheiat un contract de comodat cu ea, fara sa il legalizez la notar dar are numar de inregistrare, semnatura si parafa firmei. As dori sa stiu daca pot trece granita fara probleme

Cel mai recent răspuns: mihay83 , utilizator 11:47, 12 Iulie 2013
Contractul de comodat este un C.real incheiat sub semnatura privata , prin urmare nu trebuie autentificat la notar, eventual sa poarte data certa. Il prezentati in original daca vi se cere.
Va multumesc mult
pot sa merg la bulgari cu contract de comodat auto semnat intre pers fizice fara a merge la notar??? masina este pe numele tatalui,avem acelasi nume de familie,aceeasi adresa..........
Ultima modificare: Vineri, 12 Iulie 2013
mihay83, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de comodat auto pentru r. moldova trebuie încheiat neapărat în fața unui notar sau poate fi și neautentificat? Georgiana Alexii Georgiana Alexii Un contract de comodat trebuie incheiat neaparat in fata unui notar sau poate fi incheiat si acasa? De exmplu: masina e pe numele mamei, am sa o folosesc eu ... (vezi toată discuția)
Procura auto pentru bulgaria! Vicktoras Vicktoras Doresc sa plec in concediu cu masina socrului meu in Bulgaria. Imi este necesara procura? Cat costa? (vezi toată discuția)
Trecere cu auto prin vama, cu procura autentificata sau nu? Consilier Juridic Consilier Juridic Ptr. a trece prin vama Giurgiu cu masina unei alte pers. fizice ( a unui prieten, tata, frate etc) este nevoie de procura autentificata ? Se poate trece ... (vezi toată discuția)