avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... organizare tragere la sorti
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

organizare tragere la sorti

Buna ziua. Firma noastra a organizat un concurs in cele doua magazine pe care le detine. Castigatorul urmeaza a fi desemnat prin tragere la sorti. Exista vreo prevedere legala privind componenta comisiei (un prieten mi-a spus ca ar trebui ca aceasta sa contina un avocat, executor sau jurist) sau modul de organizare a tragerii la sorti? multumesc
Cel mai recent răspuns: robertsega32 , utilizator 10:46, 7 Aprilie 2011
Cititi "Ordonanţa nr. 99/2000" la art. 41 si urmatoarele.
Va multumesc.
Ok. Am citit OG 99/2000. LA art 43 alin 1 se prevede ca regulamentul si orice alte documente pe baza caruia urmeaza sa se desfasoare loteria publicitara trebuia sa fie autentificat de catre un notar public inainte de inceperea operatiunii.
Am verificat apoi la contraventii si nu este prevazuta nici o sanctiune pentru nerespectarea acestei dispozitii. Mi-a scapat mie ceva sau chiar nu exista o sanctiune in cazul in care nu se respecta aceasta prevedere? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs magazin alimentar danielconstantin danielconstantin Buna ziua! Sunt contabil la o societate ce practica comertul cu amanuntul in 3 magazine alimentare. In cadrul societatii s-a hotarat practicarea unui concurs ... (vezi toată discuția)
Concursuri pe facebook enasro enasro Recent am observat ca pe facebook sunt o gramada de concursuri si promotii cu tot felul de premii. La unele dintre ele am gasit regulament, dar la unele nu. ... (vezi toată discuția)
Concurs publicitar gyoni8 gyoni8 Buna! Va rog, daca se poate, sa-mi explicati si mie procedura de organizare a unui concurs publicitar. Care sunt prevederile legale ce trebuiesc ... (vezi toată discuția)