avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale concurs publicitar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

concurs publicitar

Buna!
Va rog, daca se poate, sa-mi explicati si mie procedura de organizare a unui concurs publicitar.
Care sunt prevederile legale ce trebuiesc respectate?
Va multumesc!
Numai de bine,
Gyoni
Cel mai recent răspuns: cvm , utilizator 19:56, 30 Iulie 2008
Buna ziua,

Poate ar fi util daca ne-ati explica in ce anume consta acest propus concurs publicitar. Daca va referiti la "loteria publicitara", aceasta este reglementata de OG 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata (art. 41 si urmatoarele).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs magazin alimentar danielconstantin danielconstantin Buna ziua! Sunt contabil la o societate ce practica comertul cu amanuntul in 3 magazine alimentare. In cadrul societatii s-a hotarat practicarea unui concurs ... (vezi toată discuția)
Contract de sponsorizare ContSters142942 ContSters142942 Buna ziua. Am un blog pe care imi astern gandurile. De curand am primit un mesaj de la reprezentantul unei firme ca ar dori sa ii promovez produsele printr-un ... (vezi toată discuția)
Organizare tragere la sorti robertsega32 robertsega32 Buna ziua. Firma noastra a organizat un concurs in cele doua magazine pe care le detine. Castigatorul urmeaza a fi desemnat prin tragere la sorti. Exista vreo ... (vezi toată discuția)