avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit pe profit actiuni 2011
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit pe profit actiuni 2011

Buna ziua,
as dori sa stiu ce impozit platesc pe profitul obtinut din vanzarea actiunilor listate la bursa. S-a schimbat cumva legea care spunea ca platim 1% daca actiunile sunt detinute peste un an?
multumesc

Alte discuții în legătură

Impozitare venit din vanzare actiuni Polescu_Paul Polescu_Paul Va rog sa ma sprijiniti in urmatoarea problema: Actiunile mele la Unicredit Tiriac, le-am vandut bancii la oferta facuta tuturor actionarilor in aprilie ... (vezi toată discuția)
Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)
Actiuni la o firma privata din strainatate! udrescu_bogdan udrescu_bogdan Salut, Ce implicatii sunt daca am actiuni la o firma privata din Olanda? Care este procedura prin care pot obtine acele actiuni? Ce se intampla daca firma ... (vezi toată discuția)