avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Anulare act administrativ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Anulare act administrativ

Daca am actionat pe contencios trei institutii pt. anulare acte emise -Primaria Capitalei, Agentia pentru Protectia Mediului si Prefectura-, cfm L554/2004, pot fi trasi la raspundere si functionarii care au actionat in defavoarea reclamantului si au fost actionati pe contencios, devenind parte la actiune pt. a raspunde si a despagubii...la instanta judecatorul s-a comportat neadecvat solicitand eliminarea functionarilor, spunand ca acestia nu au semnat actele administrative pe care solicitam sa fie anulate.. ca nu sunt responsabili de semnatura pe actul emis ,dar sunt cei care nu au luat nicio masura pt. a rezolva situatia.. ce trebuie sa inteleg?
Judecatorul a actionat legal cfm L554/2004 SAU PARTINITOR?In consecinta nu exista functionari trasi a raspundere pt. lipsa de reactie...
iAR AV. MEA A ACCEPTAT SITUATIA IMEDIAT!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: otaroiu , utilizator 19:14, 10 Aprilie 2011
dvs chemati in judecata institutia care v-a prejudiciat; aceasta se va descurca cu proprii ei angajati si ii va trage la raspundere daca considera necesar
actele sunt emise de institutie ..nu de..persoana...deci...
aveti grija si cu procedura prealabila..sa fi fost parcursa
Multumesc, procedura a fost indeplinita!
cu mare placere..sper sa reusiti...Succes!
multumesc

Alte discuții în legătură

Unde pot fi atacate actele ilegale emise de anaf? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua ! Asi dori sa atac niste acte emise de ANAF prin care am fost obligat sa platesc impozit dintr-o grseala a acestora. Acest lucru m-a si prejudiciat ... (vezi toată discuția)
Cum pot sã atac în instanþã ordonanþa nr. 10/2013? mandalac mandalac Daca cineva poate sa-mi raspunda (din punct de vedere juridic) daca aceasta ordonanta privind retrocedarile.poate fi atacata in justitie. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Disjungere? swamerra swamerra Am un litigiu de dreptul muncii in care se cere anularea dispozitiei privind incetarea de drept a contractului de munca pt limita de varsta +plata indemnizatie ... (vezi toată discuția)