Daca am actionat pe contencios trei institutii pt. anulare acte emise -Primaria Capitalei, Agentia pentru Protectia Mediului si Prefectura-, cfm L554/2004, pot fi trasi la raspundere si functionarii care au actionat in defavoarea reclamantului si au fost actionati pe contencios, devenind parte la actiune pt. a raspunde si a despagubii...la instanta judecatorul s-a comportat neadecvat solicitand eliminarea functionarilor, spunand ca acestia nu au semnat actele administrative pe care solicitam sa fie anulate.. ca nu sunt responsabili de semnatura pe actul emis ,dar sunt cei care nu au luat nicio masura pt. a rezolva situatia.. ce trebuie sa inteleg?
Judecatorul a actionat legal cfm L554/2004 SAU PARTINITOR?In consecinta nu exista functionari trasi a raspundere pt. lipsa de reactie...
iAR AV. MEA A ACCEPTAT SITUATIA IMEDIAT!
Multumesc!
dvs chemati in judecata institutia care v-a prejudiciat; aceasta se va descurca cu proprii ei angajati si ii va trage la raspundere daca considera necesar
Disjungere?
swamerra
Am un litigiu de dreptul muncii in care se cere anularea dispozitiei privind incetarea de drept a contractului de munca pt limita de varsta +plata indemnizatie ... (vezi toată discuția)