chiar daca biletul la ordin este investit cu titlu obligatoriu, am facut o cerere de somatie de plata. cererea a fost admisa in instanta, unde mi s-a cerut sa fac o somatiune de investire cu formula obligatorie a biletului. problema este ca am depus prima cerere la judecatoria arad, iar cea de executare trbuie depusa la oradea. ce sa fac?
depuneti prin posta..... de regula investirea cu formula executorie se face de instanta de la sediul debitorului....locul platii....banca lui ar face plata......daca ati depus cererea la o alta instanta aceasta isi declina competenta instantei competente.....deci nu se intampla nimic rau doar ca dureaza mai mult in timp
acelasi lucru mi s-a intamplat si mie. creditorul este din tg-jiu, dar locul platii este constanta si debitorul are sediul tot in constanta, asa ca mi s-au trimis biletele la judecatoria constanta. se aplica procedura civila, respectiv art.10, punctul 3. succes!:)
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Faliment
ContSters6135
Am si eu problema.
Am vreo 20 de bilete la ordin refuzate de banca din lipsa de disponibil in contul debitorului. Suma la care se ridica acestea este foarte ... (vezi toată discuția)