avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executarea bilet la ordin
Discuție deschisă în Executare silită

executarea bilet la ordin

chiar daca biletul la ordin este investit cu titlu obligatoriu, am facut o cerere de somatie de plata. cererea a fost admisa in instanta, unde mi s-a cerut sa fac o somatiune de investire cu formula obligatorie a biletului. problema este ca am depus prima cerere la judecatoria arad, iar cea de executare trbuie depusa la oradea. ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: ContSters6135 , utilizator 09:14, 4 Iulie 2008
depuneti prin posta..... de regula investirea cu formula executorie se face de instanta de la sediul debitorului....locul platii....banca lui ar face plata......daca ati depus cererea la o alta instanta aceasta isi declina competenta instantei competente.....deci nu se intampla nimic rau doar ca dureaza mai mult in timp
am gresit in modul de exprimare: instanta din arad mi-a cerut cererea de executare, dar locul platii este oradea
acelasi lucru mi s-a intamplat si mie. creditorul este din tg-jiu, dar locul platii este constanta si debitorul are sediul tot in constanta, asa ca mi s-au trimis biletele la judecatoria constanta. se aplica procedura civila, respectiv art.10, punctul 3. succes!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment ContSters6135 ContSters6135 Am si eu problema. Am vreo 20 de bilete la ordin refuzate de banca din lipsa de disponibil in contul debitorului. Suma la care se ridica acestea este foarte ... (vezi toată discuția)
Investire bo cu formula executorie Otilia B. Otilia B. Am trimis spre investire la Tribunal un BO in valoare de 120 121.38 ron si mi s-a respins pe motiv ca instanta competenta pentru solutionarea acestei cereri ... (vezi toată discuția)
Bo - investire, judercatoria competenta a investit titlul cu formula executorie ancut75 ancut75 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: Banca a obtinut investirea cu formula executorie a BO in anul 2010. Azi in proces , presedintele m-a pus sa alfu care ... (vezi toată discuția)