avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce se intampla daca nu ma prezint la proces???
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce se intampla daca nu ma prezint la proces???

Cel mai recent răspuns: cladovan , utilizator 15:16, 16 Iunie 2008
Din punctul meu de vedere nu se intampla nimic. daca dosarul de contestatie a procesului verbal de contraventie este complet, si o data cu cererea de contestatie ai anexat si numele martorilor

NU este necesar sa te prezinti la proces, chiar daca DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE ESTE FOARTE IMPORTANT SA TE PREZINTI TU SAU sa iti iei un avocat sa te reprezinte.

deoarece instanta ar trebui sa iti ia pozitia fata de proces.

eventual o cerere de amanare pentru probleme personale, sau o cerere de amanare pentru ca sa iti angajezi un avocat.
sunt destule posibilitati sa iti amani procesul.

respectele mele si NU ITI FIE LENE si dute la proces ;))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala politia comunitara se7en se7en Pe data de 27 decembrie am primit prin posta un proces verbal de la Politia Comunitara Brasov cum ca am fost surprins circuland pe un mijloc de transport in ... (vezi toată discuția)
Parte vatamata - proces in fond, obligatie de prezentare minodora_1973 minodora_1973 Solutie: pentru a se cita partea vătămată cu menţiunea de a se prezenta în instanţă şi de a face dovada că este administratorul SC X SRL sunt ... (vezi toată discuția)
Citatie pentru fond ContSters147225 ContSters147225 Am primit o citatie dupa cum urmeaza: ...\\"este chemat in aceasta instanta la camera 315,c5-civil,in ziua de... ora de...in calitate de petent in proces cu ... (vezi toată discuția)