avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare denumirii functie in COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare denumirii functie in COR

am si eu o intrebare daca de exemplu functie " economist" sa schimbat in "economist in economie generala" cum se procedeaza se face o decizie comuna pentru acestia sau de face act aditional.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: afaceriiolden , utilizator 14:58, 13 Decembrie 2011
Deciziile nu se fac in comun. Fiecare salariat primeste decizia lui.
are cineva un model eu nu am mai avut niciodata o astfel de situatie

multumesc
preschimbarea elementor importante din contract se fac in baza actului aditional nu DECIZIE

2) Registrul se completeaza in ordinea angajarii si cuprinde urmatoarele elemente:
a) elementele de identificare a tuturor salariatilor: numele, prenumele, codul numeric personal CNP, cetatenia si tara de provenienta Uniunea Europeana UE, non-UE, Spatiul Economic European SEE;
b) data angajarii;
c) perioada detasarii si denumirea angajatorului la care se face detasarea;
d) functia/ocupatia conform specificatiei Clasificarii Ocupatiilor din Romania (COR) sau altor acte normative;
e) tipul contractului individual de munca;
f) durata normala a timpului de munca si repartizarea acestuia;
g) salariul, sporurile si cuantumul acestora;
h) perioada si cauzele de suspendare a contractului individual de munca, cu exceptia cazurilor de suspendare in baza certificatelor medicale;
i) data incetarii contractului individual de munca.
Ultima modificare: Marți, 13 Decembrie 2011
afaceriiolden, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract munca danutza2000 danutza2000 ACT ADITIONAL LA CONTRACT DE MUNCA - MODIFICARE SAU MAI BINE SPUS COMPLETARE LA CAP. \\"L. Alte clauze , litera (e) alte clauze\\" la Contractul individual ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract de munca rusualexandra rusualexandra Am un salariat care este in CM din luna martie. Trebuia sa fac suspendare de contract? Daca nu am facut-o ce se intampla? Este obligatoriu?:\\"> Multumesc ... (vezi toată discuția)
Act aditional la cim se inregistreaza in revisal ataela ataela Buna ziua,in cazul in care doresc sa intocmesc un act aditional la CIM,avand ca obiect modificarea datei de plata a salariului,acest act aditional trebuie ... (vezi toată discuția)