avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inregistrarile de pe camerele de supraveghere se vor ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inregistrarile de pe camerele de supraveghere se vor pastra pe toata perioada anchetei?

Angajatorul - o firma de schimb valutar, angajatii - doua casiere valutare
Una dintre angajate, "baga mana" in bani si arunca vina pe colega ei,
care este corecta si minutioasa. Probe, ar putea fi gasite pe inregistrarile video
ale camerei de supraveghere. Au fost date declaratii si la locul faptei, in firma.
Angajatorul face plangere la politie.
Ce urmeaza? Declaratii la politie si apoi?
Va multmesc anticipat!

P.S. In cazul in care firma/societatea nu gaseste nici un indiciu pe camerele de supraveghere, aceasta este obligata sa pastreze inregistrarile? pentru ce perioada?

Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 22:09, 6 Aprilie 2011
Se vor efectua cercetari.Angajatorul va trebui sa depuna inregistrarile cu pricina la dosar, acestea constituind posibilele probe pentru a-si sustine plangerea.Organele de cercetare penala vor verifica inregistrarile si vor consemna intr-un proces verbal datele pe care le-au gasit pe imagini.Acest proces verbal ii va fi prezentat si invinuitului la prezentarea materialului de urmarire penala.daca din cuprinsul inregistrarilor nu reies data, indicii care sa conduca la concluzia ca persoana banuita este atoarea furtului, la finalizarea cercetarilor ar fi firesc sa fie distruse .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta drept penal ContSters72755 ContSters72755 As dori sa stiu cum decurge un proces penal, ca si procedura... De exemplu urmatoarea speta: la data de 12.04. ac cand am ajuns la docmiciliu , am ... (vezi toată discuția)
Am semnat citatia venita pentru sot paulcostel paulcostel Buna ziua.sotul meu lucreaza in strainatate si a primit o citatie sa se prezinte la un post de politie, in calitate de invinuit.eu nu am vrut sa semnez pentru ... (vezi toată discuția)
Probatoriu inregistrare audio cu telefon cyan cyan intuind ca una din persoanele implicate intr-un accident auto va depune o declaratie mincinoasa a fost inregistrata cu telefonul ,bineinteles fara acordul ei. ... (vezi toată discuția)