Buna ziua.
In urma unui accident cu victima din data de 29 decembrie 2010, am fost scos de sub urmarire penala, dupa care am primit o instiintare de la politie in data de 30 martie din care rezulta suspendarea dreptului de a conduce 90 de zile. In acest timp am avut dovada prelungita de doua ori care momentan este valabila pana in data de 15 aprilie 2011. Am contestat aceasta decizie si am obtinut un certificat de grefa. Prezentand certificatul de grefa, domnul politist sef mi-a zis ca "luxul se plateste" si imi va solutiona cererea in 30 de zile. Sunt conducator auto, fac curse externe. Nu am salar din ianuarie. Cele 30 de zile expira la 30 aprilie. As avea doua intrebari, va rog sa-mi raspundeti:
1. Ce-i de facut?
2. Daca se poate circula cu certificatul de grefa dupa 15 aprilie?
Cu multumiri, Bela
Buna seara !
Nu am prea auzit de asemenea situatii , de regula se rezolva problema pe loc ... mai incercati o data pt. ca nu puteti circula legal cu acel certificat de grefa ...
Va multumesc pentru raspuns!
Domnul de la politie mi-a dat un nr.de inregistrare a cereii si mi-a spus ca trebuie sa solutioneze cererea in 30 de zile. A fost foarte arogant Nenea.
Buna ziua.
va multumesc pentru raspuns. Problema este ca, am obtinut certificatul de grefa, am fost la politie si acolo mi sa comunicat ca mai trebuie sa astept 30 de zile ca politia, serviciul rutier sa-mi solutioneze cerea. Este legal?!