avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Politia locala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Politia locala

buna seara. in urma OUG 63/2010 am fost eliberat din functie din cadrul unei politii comunitare. am actionat instititia in instanta iar instanta a respins actiunea. de la 01.01.2011 Politia comunitara s-a transformat in politia locala conform legii 155/2010. La actiunea respinsa am facut recurs in luna februarie. Intrebarea este : Mai pot solicita reintegrarea in functia publica ?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 20:12, 6 Aprilie 2011
Puteti solicita , mai ales ca presupun ca angajatii politiei comunitare au fost preluati de nou-infiintata politie locala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia locala IORDANA IORDANA Mai este valabil pentru Politia Locala 1 post la 1000 locuitori, asa cum prevedea OUG 63/2010 pentru Politia Comunitara? Personalul politiei locale se preia de ... (vezi toată discuția)
Incadrare si promovare in clasa constantin florin constantin florin In data de 08.o7.1991 am fost incadrat cu carte de munca la o SOCIETATE COMERCIALA , pana in 23.03. 2005, cand m-am angjat la CORPUL GARDIENILOR PUBLICI ... (vezi toată discuția)
Politie locala dan  constantinescu dan constantinescu intrebare, intrebatoare. cine poate sa-mi spuna daca a ramas in vigoare prevederea legala potrivit careia un politist comunitar (viitor local) este prevazut la ... (vezi toată discuția)