avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general infiintare firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

infiintare firma

buna ziua.eu as dori sa infiintez o societate care sa aiba ca obiect de activitate principal jocurile de noroc.am intrebat la registrul comertului daca pt aceasta activitate capitalul social este tot de 200 minim si cei de acolo mi-au spus ca acest domeniu nu este cu nimic diferit de celelalte si ca pot infiinta societatea clasica.
1.m-ar interesa daca pentru obtinerea licentei o sa am nevoie de un anumit capital social si ce altceva ar putea sa imi mai ceara.
2.cum este mai avantajos pentru mine sa fiu platitor de tva sau nu,ori daca aceasta optiune imi este impusa.
3.in calculul impozitului pe profit, taxa pe licenta este o cheltuiala deductibila?
va multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: ContSters110607 , utilizator 02:49, 13 Aprilie 2011
1. nu
2. platitor TVA
3. da
va multumesc
daca activitatea se va desfasura la un parter de bloc, de exemplu, va trebuie acordul de la toti locatarii.
In cazul societatilor care desfasoara actifitatea jocurilor de noroc impozitul pe profit este calculat astfel
5% Cifra de afaceri sau
16% profit impozabil
De cele mai multe ori este 5% din cifra de afaceri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mod de calcul rezerva legala eliad eliad As dori sa stiu daca este corect urmatorul mod de calcul al rezervei legale deductibila la calculul impozitului pe profit pt o societate cu capital social 1000 ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl suciugeorgeta suciugeorgeta Ce pasi trebuie sa urmez pentru a infiinta un srl? sunt 2 asociati,sediul social la parintii unuia dintre ei activitatea principala magazin alimentar intr-un ... (vezi toată discuția)
Diferenta impozit profit si impozit venit adina23 adina23 care este diferenta intre impozitul pe venit si impozitul pe profit? O societate comericla le plateste pe amandoua? Vreau sa imi deschid un srl. care din ele ... (vezi toată discuția)