avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... donatie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

donatie

buna
este posibil sa atac o donatie facuta de parintii mei catre fratele meu?
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 22:16, 6 Aprilie 2011
Acest lucru este posibil, insa dupa decesul parintilor, intrucat in timpul vietii lor, acestia pot dispune dupa bunul plac de bunurile lor patrimoniale.Insa dupa decesul lor, daca donatia respectiva va incalca rezerva succesorala, puteti cere reductiunea si intregirea rezervei succesorale care vi se cuvine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara am o intrebare in legatura cu un act de donatie Andrei2426 Andrei2426 Buna seara am o intrebare in legatura cu un act de donatie eu am primit casa si fratele meu a primit un teren poate ataca donatia dupa moartea parintilor sau ... (vezi toată discuția)
Ce bunuri intra in succesiune hidalgo hidalgo Buna seara, As dori sa stiu daca bunurile donate de catre de cujus in timpul vietii prin varsare pe registru agricol la un beneficiar care face parte din ... (vezi toată discuția)
Moºtenire încurcatã... eugen68octavian eugen68octavian Suntem trei fraţi. Tata a murit. Mama trăieşte. În timpul vieţii tata şi mama au realizat împreună mai multe lucruri printre care şi două ... (vezi toată discuția)