avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... detasare din Romania in tarile U.E. si in state terte ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

detasare din Romania in tarile U.E. si in state terte si invers

Salut, am nevoie de legislatia privind detasarea in tari membre U.E. si state terte si invers, din tari membre U.E. sau state terte in Romania. Eu am gasit deja cate ceva, dar nu sunt sigur daca am "tot", ma gandesc ca poate am omis vreo lege ce contine dispozitii tranzitorii cu privire la detasare. Ar fi bine daca ati mentiona tot ce stiti despre subiect. Multumiri anticipate :)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:07, 5 Aprilie 2012
Este vorba despre incheierea unui contract de prestari servicii intre dvs si societatea din Angola ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare transnationala DanaAP DanaAP Buna ziua, va rog sa ma indreptati spre legislatia in care gasesc sanctiunile pentru nerespectarea prevederilor OUG 28/2015 referitoare la conditiile de munca ... (vezi toată discuția)
Contract de munca stefan61 stefan61 Buna ziua! Sint in curs de perfectare a unui contract de munca si am niste nedumeriri,daca poate ... (vezi toată discuția)
Delegare in strainatate vs detasare transnationala Geri2021 Geri2021 Buna ziua! Ati putea oare sa ma ajutati cu lamurirea unei situatii neclare privind [b]detasarea transnationala[/b] vs [b]delegarea externa[/b]? O firma ce ... (vezi toată discuția)