avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ce se intampla cu chitantele anulate?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ce se intampla cu chitantele anulate?

ce se intampla cu chitanmtele anulate din chitantier? trebuie evidentiate in registrul de casa ca anulate? casiera asa mi le trece? eu stiu ca se pastreaza la cotor barate si scris anulat.
multumesc
Cel mai recent răspuns: cristinucu , utilizator 23:13, 6 Aprilie 2011
potrivit Regulementului operatiunilor de casa,chitantele anulate raman la cotorul chitantei cu mentiunea "Anulat" sub semnatura, se evidentiaza in borderoul desfasurator al incasarii (chitanta nr ........... din data de ............... Anulata)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare intretinere? d_dadani d_dadani Cui sau Ce autoritati ar trebui sa sesisez avand in vedere ca este a treia oara in acest an cand intretinerea imi este incasata , dar in registrul de ... (vezi toată discuția)
Ordinul gestionarilor+fisa de post Doina Elena Doina Elena Va rog puteti sa ma ajutati cu ordinul gestionarilor? M-ar interesa si o fisa de post pentru casier din cadrul comp.contabilitate. multumesc. (vezi toată discuția)
Functionari publici: agent fiscal si casier - ce responsabilitati au? geanina.valean geanina.valean Buna ziua, Va deranjez cu urmatoarea intrebare: - la o primarie de comuna, in cazul in care exista 2 functionari publici, unul angajat ca agent fiscal la ... (vezi toată discuția)