avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Incasare intretinere?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Incasare intretinere?

Cui sau Ce autoritati ar trebui sa sesisez avand in vedere ca este a treia oara in acest an cand intretinerea imi este incasata , dar in registrul de evidenta nu e specificata. Am ultimele doua chitante ,de doua ori am fost inapoi , doamna care este casiera asociatiei a anulat respectivele chitante gresite si a facut altele cu sumele corecte.Cred ca aceasta persoana trebuie neaparat verificata , deoarece incasarile si platile sa fie corecte?!
Cel mai recent răspuns: LocatarB , utilizator 20:18, 23 Noiembrie 2011
Trebuie sa va adresati in scris - cu nr. de inregistrare, la presedintele as. prop.
Functie de raspunsul primit, puteti/sau nu, sa va adresati birou/serviciu control si indrumare as. prop. din cadrul primariei locale.
Interesant de stiut, cum sunt intocmite/verificate listele de plata, aveti resatnte desi ati achitat lunile curente? Mai sunt si alte cazuri ca ale dvs. ?
Chitanta reprezinta faptul ca v-ati platit cheltuielile , una ramane la cotor ( chitantier )si cealalta vi se rupe si vi se inmaneaza .Nu se specifica in registru , chitantierul face dovada incasarii.
Cenzorul asociatiei poate sa faca verificarea chitantierului si va poate spune daca a facut bine sau nu.
Iar dv. cand vi se taie chitanta nu va uitati pe ce suma este taiata ?
@d_dadani
Ce reprezinta registrul de evidenta la care faceti referire, registrul de casa, registrul jurnal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea documentelor justificative la un car VRABIE MIHAI VRABIE MIHAI Un CAR de tip invatamant acorda imprumuturi membrilor cotizanti de tip A si B. Daca pentru imprumuturile de tip A inregistrarea in contabilitate pe baza de ... (vezi toată discuția)
Corectitudinea pastrarii chitantelor la o asociatie de propietari gabrielaburcea gabrielaburcea Buna ziua Am preluat o asociatie de proprietari de 2 luni si am rugat un contabil sa ma ajute ru registru de casa si sa ma verifice , mi-a rupt chitantele ... (vezi toată discuția)
Regimul chitantierelor la o asociatie de proprietari mhlsrb mhlsrb -cotorul chitantierelor (ex 2 al chitantelor taiate de casierul angajat al asociatiei de proprietari) trebuie predat asociatiei pentru arhivare ? -cenzorii ... (vezi toată discuția)