Am preluat o asociatie de proprietari de 2 luni si am rugat un contabil sa ma ajute ru registru de casa si sa ma verifice , mi-a rupt chitantele din chitantiere si mi le-a atasat la registru de casa .
Este corect ?
Va rog frumos daca vreti sa ma ajutati dati-mi un raspuns la ceea ce intreb , un raspuns din care sa inteleg ce trebuie sa fac. Contabilul respectiv mi-a rupt chitantele din chitantier si le-a atasat la registru .
multumesc
Daca domnul contabil vrea sa atasati zilnic la registrul de casa fiecare chitanta pe baza careia incasati bani si daca va obliga cineva (presedintele, cenzorul) sa-l asculati eu va dau o solutie: faceti un referat prin care solicitati presedintelui asociatiei sa aprobe achizitionarea de chitantiere in trei exemplare din care unul o sa-l inmanati platitorului, unul o sa-l atasati la registrul de casa si unul sa ramana la cotor.
Putem merge mai departe cu nebunia si procurati chitantiere cu 4 exemplare ca sa-i dati cate unul si presedintelui sau cu 5 exemplare ca sa-i dati cate unul si cenzorului....
Pentru ca e sarbatoare astazi dau si eu o bere ca sa udati chitantierele :beer: