avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Corectitudinea pastrarii chitantelor la o asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Corectitudinea pastrarii chitantelor la o asociatie de propietari

Buna ziua

Am preluat o asociatie de proprietari de 2 luni si am rugat un contabil sa ma ajute ru registru de casa si sa ma verifice , mi-a rupt chitantele din chitantiere si mi le-a atasat la registru de casa .
Este corect ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Bloc Expert , Administrator imobile 19:14, 8 Aprilie 2014
Cel mai util, ca sa impaci si cenzorul / presedintele/ "baba nebuna" din comitet si sa ai si linistea ca esti transparent cu totul si nu ai nimic ascuns, este sa folosesti mereu chitante in 3 exemplare.
Noi asa procedam, exemplarul rosu il atasam la dosarul lunar cu documente si verifica cine si ce vrea acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru de casa asociatie Osanca Osanca Buna seara, Contabilul unei asociatii de proprietari nu atasaza chitantele la registrul de casa spune ca nu este obligatoriu , acestea raman la cotorul ... (vezi toată discuția)
Arhivarea chitantelor emise din aplicatii contabile eliasav eliasav Din aplicatiile software, chitanta se listeaza in 2 exemplare: - un exemplar pt platitor - un exemplar ramane la institutia/agentul economic care incaseaza ... (vezi toată discuția)
Incasare intretinere? d_dadani d_dadani Cui sau Ce autoritati ar trebui sa sesisez avand in vedere ca este a treia oara in acest an cand intretinerea imi este incasata , dar in registrul de ... (vezi toată discuția)