Am facut acum 5 ani o doar un act de vanzare cumparare a unui autoturism si nu am efectuat radierea auto la momentul acela. Intre timp am pierdut contractul de vanzare cumparare iar pe cumparator nu pot sa-l mai gasesc, el avand si acum toate actele mele de la masina. Platesc de atunci in fiecare an impozitul si nu stiu cum sa procedez sa radiez masina, nemaiavand nici un act de vanzare al autoturismului.
Incercati sa verificati la serviciul inmatriculari ... poate si cumparatorul a radiat autoturismul ... in acest caz fericit vi se poate da o adeverinta privind radierea cu care sa radiati autoturismul din rolul dumneavoastra fiscal.
In caz contrar va trebui sa faceti in continuare demersuri pentru a-l gasi pe cumparator sau actualul detinator ...si de ce nu ... incercati sa faceti o sesizare la politie si solicitati ca, in cazul in care acesta este depistat in trafic, sa-i fie ridicate placutele de inmatriculare.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Radieri auto
Remus47
O problema mai veche; mai jos redau intrebarea , raspunsul si urmarile de luna decembrie:
Am facut plangere contraventionala, s-a judecat si s-a amanat cu ... (vezi toată discuția)