avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... problema cu scutirea platii de la onorariul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

problema cu scutirea platii de la onorariul de expertiza

Bunica mea a obtinut in instanta admiterea unei cereri de ajutor public judiciar sub forma scutirii de la plata onorariului de expertiza pentru un lot de pamant pe care il revendica, dar deja procesul pe rol a fost amanat de doua ori din cauza ca niciun expert nu doreste sa faca aceasta evaluare fara bani. Intrebarea este : Ce poate face ,in conditiile in care nu-si poate permite sa plateasca un expert?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 10:08, 8 Aprilie 2011
Detaliati ce cere si ce acte are.
Se cere dobandirea proprietatii unui lot de pamant de cca.1600m, caruia i-au fost platite in ultimii 30 de ani impozitele de catre bunica mea (are chitantele aferente si adeverinta de la primarie ca aceste impozite au fost platite).De acest lot bunica mea s-a folosit in tot acest timp fiind cultivat cu legume.Acest lot nu are apartinatori, bunica i-a facut cadastru.
Era mai simplu sa mergeti la Primarie si sa solicitati emiterea Ordinului prefectului daca exista evidenta agricol si rol la fisc. Poate are doar o schita cadastrala, cadastrul nu poate fi depus fara act de proprietate.
Cine este paratul din proces?
Ultima modificare: Vineri, 8 Aprilie 2011
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren si casa fara acte pristopanu07 pristopanu07 Buna seara! Va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea problema: Bunicii mei (in prezent decedati) au cumparat in urma cu peste 30 de ani un teren cu acte de ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate iubitzikaTa_4ever iubitzikaTa_4ever Am pierdut titlu de proprietate pe numele bunicii , nu cunosc vanzatoru proprietatea este din 1938 , la arhive nu gasesc nimic pentru ca nu stiu numele ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa veche din 1955 plus terenuri aferente locuintei scorpion.verde scorpion.verde Buna ziua. Bunica mea de 66 de ani are un certificat de mostenitor dupa ambii parinti pentru o casa cumparat de acestia in 1955 cu chitanta de descarcare si ... (vezi toată discuția)