Salariatii s-au constituit intr-un sindicat; stiu ca se tine contabilitate in partida dubla.
In situatia in care singurele venituri vor fi cele din cotizatiile membrilor si singurele cheltuieli vor fi cateva cheltuieli de protocol (agende de Paste de ex) si niste ajutoare umanitare/ sociale pt un membru aflat in dificultate, sindicatul are vreo obligatie de plata catre buget?
Eu cred ca nu, fiindca nu desfasuram activitate economica. Pur si simplu, noi cotizam si, de comun acord, facem niste cheltuieli.
Am depus si in anii anteriori (si depunem si anul acesta) bilantul si... atat. Niciodata nu am platit ceva la stat, dar as vrea sa fiu sigura ca e corect.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.