avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate organizatii sindicale
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate organizatii sindicale

Buna ziua. Am o intrebare: o organizatie sindicala, care are ca venituri cotizatia membrilor, iar ca si cheltuieli, ajutoare acordate, pentru deces, spitalizare, etc, are contabilitate in partida simpla, depune situatii financiare anuale? Pentru conducerea sindicatului - cei alesi : presedinte, vicepresedinte si secretara, este de ajuns conventie civila ( platesc 5.5% cass si impozit), sau trebuie contract de munca? Aceeasi intrebare pentru contabil. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristinamanu , utilizator 10:45, 25 Martie 2015
Tine contabilitate in partida dubla. Vedeti planul de conturi pentru ong-uri. Depune declaratia 101 si bilantul ong. Pentru contabila puteti sa ii faceti contract individual de munca cu norma redusa sau daca va ajuta cateva ore pe luna, ii puteti face contract de prestari servicii contabile daca e contabil autorizat membru ceccar. Pentru ceilalti contracte civile.
Nu poate tine contabilitate in partida simpla? Este obligatoriu contract de munca pentru contabil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate ong grunwald grunwald Buna ziua, As dori sa stiu cum se tine contabilitate unui ONG, in partida simpla ori partida dubla? Cum, cand se depunde bilantul contabil al unui ONG la ... (vezi toată discuția)
Asociatia parintilor infiintata conform og 26/2000 monicaion monicaion Parintii elevilor unei clase au infiintat o asociatie neguvernamentala in scopul imbunatatirii calitatii actului educational, deci fara a desfasura vreo ... (vezi toată discuția)
Asociatie de parinti in gradinita StilmarConfectii StilmarConfectii buna ziua, voi deveni membru intr-o asociatie de parinti,in urma consimtamantului meu de a tine contabilitatea asociatiei.Mentionez ca asociatia este ... (vezi toată discuția)