avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... copie hotarare!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

copie hotarare!

Buna ziua,

Am o copie dupa hotararea judecatoreasca ramasa defintitiva de la instantza Bacau si mi s-a cerut de la politia bacau pentru a puatea scoate o dovada de anulare a unui permis o copie dupa hotarare conform cu originalul .este valabil daca fac dupa copia de la tribuna o copie lagalizata conform cu originalul?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 12:18, 7 Aprilie 2011
Aveti nevoie de hotararea instantei prin care ati fost condamnat legalizata si nu conforma cu originalul.
Mentiunea conforma cu originalul nu atesta data ramanerii definitive a hotararii si nici modalitatea ramanerii definitive.
Pentru legalizare aveti deja detaliile aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare hotarare valentin_matei2003 valentin_matei2003 Buna ziua ,am si eu o intrebare daca mi-a venit hotararea judecatoreasca pt alcol la volan si mia fost anulat permisul pt a incepe alt dosar la scoala de ... (vezi toată discuția)
Lipsa semnaturii judecatorului pe hotararea legalizata zandan zandan Am avut partajul succesoral. Sedinta de pronuntare a fost in 15 iunie 2010. Comunicarea a fost in 26 august 2010. Am scos hotararea de la judecatorie, cea ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat pentru alcool sorin1988 sorin1988 Buna ziua, Am fost prin la volan cu o alcoolemie mare....pe scurt...procesul s-a finalizat exact acum un an pe 18.06.Acum as vrea sa stiu ce proceede trebuie ... (vezi toată discuția)