avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu in calitate de asociat unic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu in calitate de asociat unic

In calitate de asociat unic al unei SRL fara angajati pot primi salariu sau indemnizatie lunara asimilata salariului ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:46, 7 Aprilie 2011
Chiar daca sunteti asociat unic puteti avea contract de munca in propria firma.
Adica intocmesc un contract intre mine si propria persoana? Deci voi semna acel contract la angajator si la angajat? Avand in vedere ca nu am angajati si deci toate activitatile le desfasor singura, pe ce functie ma pot autoangaja?
Va puteti angaja pe ce functie doriti sau in legatura cu studiile pe care le aveti dvs ... marea majoritate se angajeaza pe functia de director societate comerciala.

Da , c.i.m. se va semna intre SC reprezentata de dvs , pe de o parte si dvs ca salariat, pe de alta parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sc in denumire firma si bilant debutant2013 debutant2013 Buna ziua, 1. in actul constitutiv al firmei este specificat ca asociatul unic a constituit o societate comerciala cu denumirea ``ABC SRL``. Cum este corect ... (vezi toată discuția)
Actionar unic, administrator si salariat in acelasi timp la srl mdutan mdutan Buna ziua, Intentionez sa imi deschid in SRL in perioada urmatoare si nu reusesc sa ma lamuresc cu privire la urmatorul aspect: Fiind actionar unic si ... (vezi toată discuția)
Administrator salariat deacroxana deacroxana Am urmatoarea situatie: X este asociat unic la o firma. In actul constitutiv se mentioneaza urmatoarele: \"conducerea societatii este efectuata de catre ... (vezi toată discuția)