avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... stramutare si suspendare dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

stramutare si suspendare dosar penal

am depus o cerere de stramutare a unui dosar penal si de suspendare pana la solutionarea cererii de stramutare.

Am prim termen in luna iunie.
As vrea sa stiu daca suspendarea dosarului a carui stramutare o cer intervine direct sau o sa se discute suspendarea la primul termen de jud. din iunie.

Sau pana la termen se pronunta judecatorul cumva pe suspendare..

Inreb pt ca am sapt viitoare termen in dosarul de fond si vrea sa stiu daca o sa se suspende sau o sa se judece

merci
Cel mai recent răspuns: ContSters75393 , utilizator 17:07, 7 Aprilie 2011
cf art 56, suspendarea POATE fi dispusa de catre completul ce judeca dosarul de stramutare si nu de catre instanta ce judeca pe fond dosarul penal.
poate m-am exprimat gresit...nu ma refeream la instanta care judecata dosarul penal in fond..
Incerc sa scriu mai clar:
ICCJ sectia penala a stabilit termen in dosar de stramutare la data de X iunie 2011.
As fi vrut sa stiu daca, pana la termenul din data de X iunie 2011, Completul de judecata al ICCJ penal - se va pronunta pe cererea mea de suspendare facuta in cadrul cererii de stramutare sau abia la data de Xi iunie 2011 Competul de la ICCJ se va pronunta pe suspendare...

Deci

Suspendarea dosarului a carui stramutare se cere se judecata la termen sau completul de stramutare da o rezolutie pana la termenul fixat unde fie o admite fie o respinge
Ultima modificare: Joi, 7 Aprilie 2011
actoru_vlad, utilizator
Pai daca va dat termen pina la data X iunie la aceasta data se va si judeca cererea dvs de stramutare si pronuntarea o sa va vina la judecatoria la care se judecatoria la care se judeca dosarul pentru care ati cerut stramutarea respectiva.Dar oricum daca vreti sa aflati mai repede o sa afiseze si in incinta ICCJ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauza ramasa fara obiect? natyca natyca Buna ziua Am formulat o cerere de stramutare a unui dosar penal. In acest dosar penal s-a pronuntat Judecatoria, am formulat recurs apoi am formulat cererea ... (vezi toată discuția)
Termene si proceduri vbdiro vbdiro Va prezint urmatoarea spetza: Am CIM suspendat in baza unei plangeri penale in baza art 52 lit. b din Codul Muncii. Plangerea a fost facuta impotriva mea ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis --- oug 195/2002 Madalindirect Madalindirect doresc sa va adresez o intrebare foarte importanta din punct de vedere juridic, pe rolul judecatoriei municipiului Calafat in luna iunie sa inregistrat un ... (vezi toată discuția)