avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Declaratia 112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Declaratia 112

Am urmatoarea situatie in luna febr.2011:
1.Fond salarii 20.000
2.Contrib.de 0.85 % la fondul pt plata indemniz 170
3.Indemnizatii suportate din Fnuass : 450
4.Suma de plata pentru februarie: 0
5.Suma de recuperat 450-170=280
Care este modalitatea de recuperare a sumei de 280 lei : prin declaratiile 112 din lunile urmatoare sau trebuie facuta cerere la Casa de sanatate ? Administratia fiscala tine evidenta acestor sume ? (Pana in 2011 , sumele de recuperat erau evidentiata in declaratiile depuse la Casa de sanatate)
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: marius_an , utilizator 13:53, 7 Aprilie 2011
Suma se recupereaza de la Casa de Sanatate depunand certificatul roz,cererea(anexa 12la norme) si centralizatorul prevazut in anexa 18 la norme,copie dupa declaratia112 din luna respectiva,dar numai anexa 1 si anexa 1.1 sectiunea A,B,C si fisa pe platitor cu contrib. la concedii,cont 439.Succes.
Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare indemnizatie de cm de la fnuas Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. Va rog sa imi enumerati care sunt cazurile in care un angajator poate sa-si recupereze indemnizatii de concediu medical. Sunt noua in domeniul ... (vezi toată discuția)
Certificat concediu medical mihteo mihteo Ce face institutia cu Certificatul medical al unui salariat? Se mai depune la Casa de sanatate? Daca da, in ce termen? (vezi toată discuția)
Recuperare sume din fambp cili1959 cili1959 Buna ziua .Am o mare nedumerire .Cum se pot recupera sumele suportate de catre angajator pentru plata indemnizatiilor pentru concedii medicale ale ... (vezi toată discuția)