avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cat este indemnizatia de somaj pentru absolventii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cat este indemnizatia de somaj pentru absolventii studiilor de master?

Buna ziua, am depus actele pentru somaj in urma absolvirii studiilor de master in cadrul politehnicii bucuresti si as dori sa va intreb care este suma care o voi primi drept somaj?
Va multumesc o zi excelenta...
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:11, 7 Aprilie 2011
1. Conform Legii 76/2002 (art.39-40) indemnizatia de somaj pe perioada celor 6 luni este de 50% din valoarea indicatorului social de referinta in vigoare la data acordarii indemnizatiei.
2. Indicatorul social de referinta, in vigoare = 500 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proaspat absolvent si pfa - pot beneficia de somaj? xeonet xeonet Buna ziua, As avea o intrebare la dvs. Daca am absolvit de curand o facultate(Politehnica Bucuresti) si am infiintat si un PFA de un an, pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Somaj tweetyalina tweetyalina Buna ziua, As avea si eu o intrebare: am terminat facultatea in anul 2008 (forma la zi, lunga durata, 5 ani), apoi m-am inscris la studii de doctorat ... (vezi toată discuția)
Valoare indemnizatie somaj ptr absolventi Rentzu Rentzu Care este valoarea indemnizatiei de somaj pentru proaspat- absolventi si cat timp beneficieaza de somaj acestia ? (vezi toată discuția)