avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetarea concediului postnatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetarea concediului postnatal

Buna ziua!
In perioada februarie 2006 a fost anagajata o persoana in societatea noastra cu sediul on Iasi.In anul 2010 firma a fost preluata si mutata in judetul Bacau.In anul 2009 aceasta persoana intra in concediu postnatal, insa ea figureaza ca angajata si in Bacau, si in Iasi ea fiind reangajata la o firma din Iasi din martie 2011.(dupa terminarea concediului postnatal).
Noi ca si firma din Bacau cum trebuie sa procedam pentru ca aceasta persoana sa nu mai figureze ca si angajata la firma noastra.Tin sa mentionez ca aceasta angajata nu a fost inregistrata in Bacau cu acel program REVISAL.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:30, 7 Aprilie 2011
1. Ii faceti incetarea CIM cu data de azi sau maine sau cand doriti dvs.
2. O puteti contacta sa faca o cerere de incetare a CIM cu acordul partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal ContSters170028 ContSters170028 Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu noua versiune a revisal-ului:(. Cum sterg un angajat din revisal, are CM incheiat din 2006 si mie imi apare ... (vezi toată discuția)
Referitor la stagiul de cotizare pentru somaj roxana alin roxana alin Buna ziua !As vrea sa stiu cum sau dupa ce criterii se calculeaza stagiul de cotizare pentru somaj .Eu am terminat concediul postnatal si mi-am facut actele ... (vezi toată discuția)
Iesirea din cic si desfacerea cim maria_naty maria_naty Buna ziua, Am terminat indemnizatia de crestere copil pe data de 18 aprilie 2011, firma la care am lucrat si-a inchis punctul de lucru din orasul unde ... (vezi toată discuția)