avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... in caz e divort - un copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

in caz e divort - un copil minor

Buna ziua, as avea o intrebare, o prietena are o fetita de 2 ani si locuieste in Italia impreuna cu sotul ei(ambii romani). Ideea e ca nu se mai inteleg si ea ar vrea sa vina cu fetita acasa in Romania(oricum era planuit sa vina in vacanta, dar impreuna). Am inteles ca poate veni fara sa mai trebuiasca semnatura tatalui ptr fetita, dar el nu vrea sa o lase sa vina numai cu fetita si gaseste scuze numai sa nu ajunga acasa fara el. Daca ea ar pleca cu fetita si l-ar anunta ca pleaca, in caz de divort ar avea de suferit, adica poate invoca treaba asta el sa ii faca rau prietenei mele? multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 15:51, 7 Aprilie 2011
buna ziua
ce rau sa ii faca la divort ? nu un rau mai mare decit divortul ,poate o data inceputa proceudra de divort se vor intelege asupra capetelor de cere si va fi in regula .
av daniela

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu sotia si copilul plecati in italia venus28 venus28 am o intrebare ,sper sa ma ajute cineva....casatorit de 11 ani despartit de 3ani,ea si fetita de 10 ani stau in italia de 1an,suntem de acord cu divortul ambii ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt calatoria minorului flr_florentina flr_florentina buna ziua,am o intrebare sotul meu are o fetita din prima casatorie care este la mama ei ele locuind in italia,sotul meu vrea sa aduca fetita in tara pe ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu conjugal in strainatate, cu minor webarp webarp Buna ziua, Locuiesc de 5 ani cu sotia in Germania si avem un copil de 4 ani, nascut si crescut aici. Copilul isi petrece 80% din timp cu mine, sotia fiind ... (vezi toată discuția)