Buna ziua,
Mi-a fost atacat titlul de proprietate pe un teren. Titlul este pe numele mostenitorilor tatalui meu (autorul meu) - eu, sora mea si fratele meu. Am fost dati in judecata de un vecin care revendica terenul ca fiind la autorul sau (tatal sau). Numai ca el nu este singurul mostenitor la autorul sau, mai are o sora. Este corect sa ne dea el singur in judecata, si nu impreuna cu sora lui?
Are calitate procesuala asa singur, adica as putea formula o exceptie pe acest motiv?
Va multumesc!
Deci ce as putea face? Sa inteleg ca ar putea fi o exceptie aceasta prezentata de mine? Am introdus deja trei exceptii. Acum astept pronuntarea la ele. Mai pot introduce alte exceptii? Oricand sau dupa pronuntarea celorlalte?
Va multumesc!
nu are act de proprietate. Are doar o adeverinta de la comisia locala pentru autorul sau, el impreuna cu sora lui. Deci as putea intoduce o astfel de exceptie?
in mod normal aceasta actiune nu poate fi introdusa numai de catre unul dintre coproprietari. actiunea ar fi trebuit sa fie respinsa, deoarece exista principiul indivizibilitatii, iar in cazul in care va castiga procesul vecinul dvs hotararea judecatoreasca nu va putea produce efecte si nu va fi opozabila (cu privire la celalat coproprietar). cu privire la exceptiile pe care doriti sa le ridicati trebuie sa stiti ca sunt exceptii care se ridica doar la primul termen si sunt exceptii ce se pot ridica oricand. probabil ca dvs ati expus expetiile si oral cu ocazia infatisarilor in cadrul instantei [EDITAT link]