avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pf angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pf angajator

sunt major, nu am nicio forma de organizare (sc, i.i) si vreau sa iau niste baieti la munca (gradinarit). trebuie sa le fac contracte de munca? revisal pot sa am? fara sa am CUI, CIF...
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 7 Aprilie 2011
Buna ziua,

pe scurt, pentru a putea sa efectuati o angajare in sensul legislatiei in vigoare din Romania, trebuie sa aveti calitatea de angajator, aceasta calitate o puteti avea numai daca sunteti PFA sau infiintati o societate comerciala.
CONS a scris:

Buna ziua,

pe scurt, pentru a putea sa efectuati o angajare in sensul legislatiei in vigoare din Romania, trebuie sa aveti calitatea de angajator, aceasta calitate o puteti avea numai daca sunteti PFA sau infiintati o societate comerciala.

Chiar asa? ... angajator poate fi si ca persoana fizica ...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corecție revisal de pe cnp pe cif pfa geogiana09 geogiana09 Buna seara,am următoarea problema si va rog sa ma ajutati.Am o angajată din 05.08.2029 pe un P.F.A. pt care am transmis revisalul iar la date angajator am ... (vezi toată discuția)
Plata legala muncitori in constructii de catre persoana fizică nicu9 nicu9 Situatia este urmatoarea: O persoana fizica doreste sa construiasca o casa si a gasit o echipa cu care sa lucreze \"in regie proprie\". Ca majoritatea ... (vezi toată discuția)
Am fost azi la itm... Herra_ Herra_ Nu mai conteaza ca exista acolo niste mese. Scaunele au disparut. Probabil vor disparea si mesele...Daca vrei sa notezi ceva, sa scrii, trebuie sa stai ... (vezi toată discuția)