Buna ziua!
Primaria din localitatea mea, a emis un titlu de propietate mamei mele in 1995. A formulat o cerere de reconstituire a dreptului de propietate in baza legii 18. Cererea de reconstituire era formulata pentru retrocedarea unui teren extravilan. I s-a eliberat titlu de propietate pe o suprafata de teren intravilan si extravilan. Terenul intravilan a apartinut tatalui meu, care este decedat. Dupa decesul tatalui meu in anul 1988 s-a facut succesiunea. (Se stie ca in acea perioada succesiunea se dezbatea pe suprafata de 250mp.) La momentul de fata, eu am cerut in instanta nulitatea acestui titlu. Mi s-a respins cererea de contestatie in anulare cu motivatia: '' Nu ai facut nicio cerere de retrocedare a dreptului de propietate in baza legii 18.'' In contestatia in anulare eu am invocat Decretul-lege 42/1990 art.8 care are aplicabilitate inaintea legii 18 si care face precizare ca suprafata de teren s-a constituit in baza acestei legi si a revenit la suprafata initiala cu, care tatal meu a fost inscris in registrul agricol.
Avand sentinta irevocabila doresc sa ma sfatuiti daca ma pot adresa CEDO cu plangere impotriva acestei sentinte pt. a cere daune morale primariei care a eliberat acest titlu ilegal.Va multumesc.