avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe abuz vamal
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

abuz vamal

am luat la ocazie pe o femeie sa treaca vama si la control vamal au gasit tigari in bagajul ei care era pe banca de verificare nu la mine in masina si atunci vamesi au dispus la retinera masinii mentionez ca nu o cunosteam pe femeiesi am vrut sa fac un bine daca am luat-o la ocazieiar eu nu am avut decit 2 pachete de tigari ptr. consum propriu pe care le-am declarat va rog sa-mi spuneti daca este legal sau nu ce au facut ei#-o
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 11:46, 8 Aprilie 2011
este legal deoarece sunteti suspectat de complicitate la infractiunea de evaziune fiscala si contrabanda. pina la clarificarea situatiei, bunurile folosite la savirsirea infractiunii se sechestreaza - fie ca probe, fie sechestru asigurator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate control vamal dandanaua dandanaua La trecerea frontierei in Romania, unei persoane i se face controlul vamal, i se spune ca exista suspiciuni ca ar avea pachete de tigari ascunse in rotile ... (vezi toată discuția)
Declaratie vamala, cu sau fara canistra la 7 zile taobao taobao salut ! Detin o masina la care sunt proprietar si o procura facuta la alte 4 persoane soferi. Pe intreg teritoriul Europei (tara a carei membru suntem) ... (vezi toată discuția)
Masina retinuta ca proba onutza10v onutza10v Buna ziua, as dori o clarificare daca se poate in situatia aceasta: - au fost cumparate de la o piata niste tigari cu timbru de ucraina , in vederea ... (vezi toată discuția)