avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce declaratii trebuie sa depun pentru un angajat la o ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce declaratii trebuie sa depun pentru un angajat la o intreprindere individuala neplatitoare de TVA?

Buna ziua,
Am infiintat o intrepr individuala anul trecut,si pana in prezent a functionat fara angajati(doar fondatorul lucrand pe ea).
Acum as dori sa angajez o persoana si m-ar interesa sa stiu ce documente trebuie sa depun la ITM si apoi ce declaratii trebuie sa depun lunar la finante?
1.Intocmiti contract de munca.
2 Cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariat contractul trebuie inregistrat in Revisal.Puteti sa faceti cerere pentru eliberare utilizator si parola (tot la ITM) si puteti depune in Revisal online daca nu, mergeti la ITM si depuneti acolo.
3.La Anaf depuneti declaratia de modificare vector fiscal.
4.In fiecare luna trebuie sa depuneti declaratia D 112.
Ultima modificare: Vineri, 8 Aprilie 2011
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itm si administratie iclaudia19 iclaudia19 buna seara, am o firma din 2010 fara angajati iar de luna viitoare vreau sa angajez 2 oameni....cum se procedeaza la itm si la administratie? la itm pentru ... (vezi toată discuția)
Declaratie 010 , 150 & parola revisal online romausrl romausrl Buna seara, Sunt complet confuz, am 22 ani iar recent mi-am infiintat o firma ( prestari servicii - caen: 8299 ) La inregistrare am solicitat sa nu fiu ... (vezi toată discuția)
Despre angajare criselen criselen cu data de 01.02.2011 fac prima angajare. Ce documente trebuie sa intocmesc? Care sunt primele lucruri elementare care trebuie sa la fac? Astept raspuns ... (vezi toată discuția)