cu data de 01.02.2011 fac prima angajare. Ce documente trebuie sa intocmesc?
Care sunt primele lucruri elementare care trebuie sa la fac? Astept raspuns urgent.
Succes ...si nu intrati in panica ca nu se-ntampla nimic...angajatorul va v-a spune ce acte trebuie aduse si intocmite si anume ...analize , copii acte studii, buletin etc ......
Buna,
banuiesc ca sunteti angajator. In acest caz sunt necesari urmatorii pasi:
1. ar trebui sa anuntati Agentia de Somaj prin "Situatia locurilor de munca vacante"
2. contract de munca
3. depunere Revisal cel tarziu azi, cu o zi inainte de inceperea activitatii
4. daca nu aveti deja parola solicitata de la ITM, depuneti direct la ghiseul ITM (ar trebui sa va accepte); duceti cu d-voastra toate actele de infiintare a firmei pentru a va inregistra firma in evidentele lor si a va da numar de ITM
5. ulterior trebuie sa depuneti decl 010 la Finante pentru configurarea vectorului fiscal in ceea ce priveste impozitele si taxele salariale
Cum e destul de tarziu, nu stiu daca mai reusiti sa va incadrati in timp cu toate astea. Cea mai grava e cea cu depunerea Revisalului.
Angajarea
criselen
de curand am deschis o firma iar cu data de 1.02.2011 am primul angajat. care sunt pasii care trebuie sa-i urmez si ce trebuie sa fac cu programul ... (vezi toată discuția)