avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general despre angajare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

despre angajare

cu data de 01.02.2011 fac prima angajare. Ce documente trebuie sa intocmesc?
Care sunt primele lucruri elementare care trebuie sa la fac? Astept raspuns urgent.
Cel mai recent răspuns: Performia Finance , Contabil 15:09, 31 Ianuarie 2011
Succes ...si nu intrati in panica ca nu se-ntampla nimic...angajatorul va v-a spune ce acte trebuie aduse si intocmite si anume ...analize , copii acte studii, buletin etc ......
ve-ti incheia cu angajatorul un contract de munmca ...vb la fata locului cu angajatorul ...capul sus
Buna,
banuiesc ca sunteti angajator. In acest caz sunt necesari urmatorii pasi:
1. ar trebui sa anuntati Agentia de Somaj prin "Situatia locurilor de munca vacante"
2. contract de munca
3. depunere Revisal cel tarziu azi, cu o zi inainte de inceperea activitatii
4. daca nu aveti deja parola solicitata de la ITM, depuneti direct la ghiseul ITM (ar trebui sa va accepte); duceti cu d-voastra toate actele de infiintare a firmei pentru a va inregistra firma in evidentele lor si a va da numar de ITM
5. ulterior trebuie sa depuneti decl 010 la Finante pentru configurarea vectorului fiscal in ceea ce priveste impozitele si taxele salariale

Cum e destul de tarziu, nu stiu daca mai reusiti sa va incadrati in timp cu toate astea. Cea mai grava e cea cu depunerea Revisalului.

Succes!
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2011
Performia Finance, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itm si administratie iclaudia19 iclaudia19 buna seara, am o firma din 2010 fara angajati iar de luna viitoare vreau sa angajez 2 oameni....cum se procedeaza la itm si la administratie? la itm pentru ... (vezi toată discuția)
Angajarea criselen criselen de curand am deschis o firma iar cu data de 1.02.2011 am primul angajat. care sunt pasii care trebuie sa-i urmez si ce trebuie sa fac cu programul ... (vezi toată discuția)
Ce declaratii trebuie sa depun pentru un angajat la o intreprindere individuala neplatitoare de tva? Mcorina Mcorina Buna ziua, Am infiintat o intrepr individuala anul trecut,si pana in prezent a functionat fara angajati(doar fondatorul lucrand pe ea). Acum as dori sa ... (vezi toată discuția)