avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... MASURA 112 , INSTALAREA TINARULUI FERMIER
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

MASURA 112 , INSTALAREA TINARULUI FERMIER

Buna ziua !
Doresc sa aplic acesta masura si vreau sa stiu urmatoarele :
1) daca suma maxima pentru 2011 este de 40000 EUR sau a ramas tot 25000 EUR ?
2. pot obtine contract de arenda pentru un teren in zona rurala in baza acordului tuturor mostenitorilor al unui titlu de proprietate ( marea problema in zona rurala este ca la terenuri agricole extravilane mostenitorii nu au dezbatere succesorala facuta datorita taxelor mari ( justitie / notariat , cadastru expert ) ) ?
Cel mai recent răspuns: madara , utilizator 20:22, 28 Aprilie 2011
Din pacat va trebui sa aveti succesiunea facuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt sau nu obligatorii măsurătorile cadastrale pentru succesiunea ... Adevar2 Adevar2 Sunt sau nu obligatorii măsurătorile cadastrale pentru succesiunea cu partaj? Bună ziua!Vă rog respectuos să mă ajutați cu un răspuns pentru ... (vezi toată discuția)
Act succesiune Nica Angela Nica Angela Act succesiune.Buna ziua.An făcut succesiunea după decesul tatălui în anul 1985 fiind patru frați și acum urmează să facem succesiunea după decesul ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe teren Claudia F. Claudia F. Buna ziua ! Situatia mea se prezinta in felul urmator : In urma decesului mamei in 2002, a ramas o mostenire cuprinzand o suprafata de teren agricol ... (vezi toată discuția)