Buna ziua. Revin cu o intrebare referitoare la problema emiterii rovinietei gresite: pana la urma rovinieta gresita a fost corectata in sistem, si am primit o adresa in acest sens cu ajutorul; careia se poate contesta PVCC.Firma de leasing nu vrea sa conteste ea acest PVCC, si a dat o imputernicire pe numele utilizatorului pt a putea contesta el acest PVCC in istanta.Termenul de 15 zile de la data primirii PVCC a expirat. Se mai poate contesta? Cum tr procedat?Tr angajat un avocat?Se platesc ceva taxe la judecatorie, sau ceva asemanator?Multumesc
nu cred ca mai ai sanse...in PV se prevede foarte clar...procesul poate fi contestat in 15 zile...puteai introduce actiunea - contestarea, descriind desfasurarea evenimentelor, cum ca plata ai efectuat-o dar greseala nu iti apartine...dar trebuia in acel termen...parerea mea este ca nu mai ai nicio sansa...popate altcineva are alta parere, dar nu cred ca nu poti invoca nimic..oricum, bafta..!
nu se platesc taxe...contestatiile impotriva proceselor verbale de cosnattare a contraventiilor sunt scutite de taxa de timbru..!