avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda rovinieta auto, informat de ea cand am ajuns la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda rovinieta auto, informat de ea cand am ajuns la impozit

Buna ziua. Doresc, va rog, sfat in problema mea.
Am fost azi 01.02.2017 sa platesc impozitul la SPIT C-ta. Am fost informat ca am amenda pt. rovinieta din data de 10.05.2016. Amenda e data de ag.const. din Bucuresti, Sect.6., de la CNADNR. Constatarea contrav. efectuata cu ajutorul mijloacelor tehnice si informatice pe A2,Km.144-100. Nu am fost informat si nici nu am primit PVCC acasa. Eu am avut rovigneta platita, inca mai am dovada si bonul fiscal de plata al rovinietei pe tot anul 2016. Am primit copie de la SPIT a procesului verbal PVCC, de stiu aceste detalii. In proces verbal scrie: PV neatacat in termen de 15 zile de la data comunicarii, devine titlu executoriu fara investire sau alta formalitate...
Pot depune plangere/ataca PV la tribunalul C-ta?
Care se considera data comunicarii? Exista aceasta data?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:53, 1 Februarie 2017
Bună seara,
Mergeți la CNADR -CONSTANTA cu dovada platii
Puteți face contestație împotriva p-v dar va trebui să cereți și repunerea în termenul de contestare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita rovinieta- pv necomunicat ralwel ralwel Buna ziua, Va prezint pe scurt problema mea: In data de 12.05.2011 am fost amendat pentru neplata rovinietei. Cu toate acestea, nu am avut cunostinta de ... (vezi toată discuția)
Rovigneta neplatita cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, Astazi am constatat ca nu am platit rovigneta auto care a expirat la sfarsitul lunii august 2017. Inca nu am primit nici un proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta, plangere contraventionala Salagean  Vasilica Salagean Vasilica Buna ziua . As dori sa aflu si parerea voastra referitoare la o speta. La achizitionarea unei roviniete pe 12 luni din eroare se tasteaza gresit numarul ... (vezi toată discuția)