Buna ziua vreau sa stiu daca un act de adjudecare se poate contesta ............ieri s+a adjudecat un teren la o licitatie facuta de un executor . acel teren este dobandit in timpul casatoriei de sotie si este numa ea trecuta in contract normal executorul trebuia sa ceara partaj inainte sa execute terenul respectiv. Si imprumutul pentru care s a facut executarea a fost luat tot doar de sotie eu nu am semnat nicaieri. M ai pot face ceva contestatie daca ieri s a adjudecat?
Ce ati asteptat pana acum? Grabiti-va si faceti contestatie, vanzarea respectiva este nula - as merge si pe plangere penala impotriva executorului pentru abuz in serviciu in dauna intereselor persoanelor
exbrom, zi-le si reversul, ce se poate intampla daca plangerea penala se solutioneaza cu neincepere.... stii la ce ma refer :)
E la moda la noi cu plangerea penala. Alte state taxeaza, daca nu e adevarat ce ai spus, ai de platit..... La noi nu, orice Dorel poate face plangere penala gratis, lucrare pentru care se pierd bani si timp.... :)
da,
Ne lipsesc elemente - e un teren luat in timpul casatoriei de sotie - deci bun comun.
Creditul e luat tot in timpul casatoriei? Pentru ca daca e tot in timpul casatoriei, asa ramane...pana se dovedeste ca sotul nu a avut cunostinta de acest credit.. Parerea mea
Notificare banca
simonacordos
buna ziua,am si eu nevoie de un sfat si de o lamurire cu privire la un credit pe care il detin la [EDITAT].
creditul a fost facut pt niste produse ,pe 3 ani, ... (vezi toată discuția)