avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Adjudecare
Discuție deschisă în Executare silită

Adjudecare

Buna ziua vreau sa stiu daca un act de adjudecare se poate contesta ............ieri s+a adjudecat un teren la o licitatie facuta de un executor . acel teren este dobandit in timpul casatoriei de sotie si este numa ea trecuta in contract normal executorul trebuia sa ceara partaj inainte sa execute terenul respectiv. Si imprumutul pentru care s a facut executarea a fost luat tot doar de sotie eu nu am semnat nicaieri. M ai pot face ceva contestatie daca ieri s a adjudecat?
Cel mai recent răspuns: ricky25 , utilizator 16:42, 8 Aprilie 2011
Trebuia sa faceti contestatie la executare.
Aveti 15 zile la dispozitie. pentru contestatie.
Ultima modificare: Vineri, 8 Aprilie 2011
Silvia Renate Mihai , Avocat
Ce ati asteptat pana acum? Grabiti-va si faceti contestatie, vanzarea respectiva este nula - as merge si pe plangere penala impotriva executorului pentru abuz in serviciu in dauna intereselor persoanelor
exbrom, zi-le si reversul, ce se poate intampla daca plangerea penala se solutioneaza cu neincepere.... stii la ce ma refer :)
E la moda la noi cu plangerea penala. Alte state taxeaza, daca nu e adevarat ce ai spus, ai de platit..... La noi nu, orice Dorel poate face plangere penala gratis, lucrare pentru care se pierd bani si timp.... :)
Ultima modificare: Vineri, 8 Aprilie 2011
godot, utilizator
Godot, stiu ce spui :) la moda sau nu, omului i s-a lezat dreptul consitutional la proprietate.
da,
Ne lipsesc elemente - e un teren luat in timpul casatoriei de sotie - deci bun comun.
Creditul e luat tot in timpul casatoriei? Pentru ca daca e tot in timpul casatoriei, asa ramane...pana se dovedeste ca sotul nu a avut cunostinta de acest credit.. Parerea mea

Alte discuții în legătură

Intabularea din oficiu,de catre registratorul ocpi,a unei ipoteci legale cu titlul de sulta,asupra terenului adjudecat de mine in urma udei licitatii publice freedriver freedriver in 2010-2012 a avut loc executarea silita a unui domn care imi datora o suma de bani.Aceasta actiune a avut loc in urma unui partaj fortat,intre ce doi ... (vezi toată discuția)
Radiere somaþie de platã înscrisã în cartea funciarã bms bms Buna, Am un caz neplacut, soţul PD a primit o sentinţă rămasă definitivă în care în calitate de debitor este obligat la plata unei sume de N lei, ... (vezi toată discuția)
Notificare banca simonacordos simonacordos buna ziua,am si eu nevoie de un sfat si de o lamurire cu privire la un credit pe care il detin la [EDITAT]. creditul a fost facut pt niste produse ,pe 3 ani, ... (vezi toată discuția)