avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Adjudecare
Discuție deschisă în Executare silită

Adjudecare

Buna ziua vreau sa stiu daca un act de adjudecare se poate contesta ............ieri s+a adjudecat un teren la o licitatie facuta de un executor . acel teren este dobandit in timpul casatoriei de sotie si este numa ea trecuta in contract normal executorul trebuia sa ceara partaj inainte sa execute terenul respectiv. Si imprumutul pentru care s a facut executarea a fost luat tot doar de sotie eu nu am semnat nicaieri. M ai pot face ceva contestatie daca ieri s a adjudecat?
Cel mai recent răspuns: ricky25 , utilizator 16:42, 8 Aprilie 2011
De acord ca exista posibilitatea sa nu fie inscris in CF.

Nu cred ca- plangerea penala nu s-ar rezolva cu NUP, doar ca l-ar face mai atent pe executor in situatii similare.

O contestatie la executare are sanse maxime de succes, in situatia data- doar daca se reuseste sa se obtina suspendarea pana se emite actul de adjudecare.
Odata emis actul de adjudecare, adjudecatarul va fi prezumat de buna credinta si e f greu sa se mai faca ceva.
inca nu s a depus decat doar garantia pentru a participa la licitatie restul de bani trebuie sa ii depuna in 30 de zile. Luni am sa depun contestatie la actul de adjudecare si tot formulez si contestatie la executare pe numele meu adica al sotului si acolo arat ca suntem casatoriti de dinaintea cumpararii terenului si normal era sa ceara partaj si sa ii execute partea ei.
Ii ok daca fac asa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabularea din oficiu,de catre registratorul ocpi,a unei ipoteci legale cu titlul de sulta,asupra terenului adjudecat de mine in urma udei licitatii publice freedriver freedriver in 2010-2012 a avut loc executarea silita a unui domn care imi datora o suma de bani.Aceasta actiune a avut loc in urma unui partaj fortat,intre ce doi ... (vezi toată discuția)
Radiere somaþie de platã înscrisã în cartea funciarã bms bms Buna, Am un caz neplacut, soţul PD a primit o sentinţă rămasă definitivă în care în calitate de debitor este obligat la plata unei sume de N lei, ... (vezi toată discuția)
Notificare banca simonacordos simonacordos buna ziua,am si eu nevoie de un sfat si de o lamurire cu privire la un credit pe care il detin la [EDITAT]. creditul a fost facut pt niste produse ,pe 3 ani, ... (vezi toată discuția)