avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacere CIM pentru necorespundere profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacere CIM pentru necorespundere profesionala

Buna ziua,

As avea o problema urgenta. Administratorul societatii doreste sa desfaca contractul de munca unui angajat cu art.61 lit.d. Mentionez ca angajatul nu s-a prezentat la servici de cateva luni, pe motivul neprimirii salariului. Acesta nu are semnat nici Fisa postului sau Regulamentul de Ordine Interioara, nu a adus nici Dosarul Medical. As dori sa stiu daca se poate trimite asa Revisalul la Itm, fara sa avem o semnatura a angajatului pe Actul Aditional dintre societate si angajat, sau sunt alte etape de parcurs?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:32, 8 Aprilie 2011
1. Actul aditonal nu isi produce efecte juridice, avand in vedere ca nu are semnatura salariatului ... in acest caz, nu se poate transmite prin REVISAL.

2. Daca lipseste i se poate desface disciplinar c.i.m. sau salariatul poate demisiona fara preaviz daca nu si-a primit salariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diminuare salar angajat al unei societati srl condorvb condorvb Administratorul unei societati poate diminua salariul unui angajat si in ce conditii? (vezi toată discuția)
Completare revisal Zita P. Zita P. Am o incetare de contract conf art,61 lit.1. Angajatul lipseste nemotivat incepand cu data de 05.06.2010. Dupa intocmirea actelor de cercetare disciplinara ... (vezi toată discuția)
Incetare cim - revisal baum_eva_edith baum_eva_edith Buna ziua, Salariatul vine ultima zi la lucru in data de 19.01.2011( pontat ). Incetarea CIM este 20.01.2011( cred ca nu poate inceta in 19 daca el este ... (vezi toată discuția)